Help Windows RT

Wat zijn de beschikbare sneltoetsen in Skype voor Windows RT?

Met behulp van de volgende sneltoetsen maakt Skype voor Windows RT nog toegankelijker *:

• Gebruik de Backspace-knop op uw toetsenbord om terug te gaan naar het vorige scherm.
  • Gebruik de Windows The <span class= 2 sleutel "hoogte"24"src="https://az705183.vo.msecnd.net/onlinesupportmedia/onlinesupport/media/skype/fa12367/fa12367a.png = "breedte ="24"/> +V toets combinatie op uw toetsenbord of vegen van (verteller touch) om de focus van het toetsenbord ingesteld op de kennisgevingen om oproepen te beantwoorden.
  • In het scherm dialer, kunt u een nummer kiest focus in het invoervak instellen, typt u het telefoonnummer op uw toetsenbord, en druk vervolgens op Enter (geen noodzaak om de kraan van de knoop van de vraag ).
  • Gebruik de Alt+Z snelkoppeling te tonen/verbergen de app bar.

* Skype voor Windows RT de Verteller scherm lezerstoepassing ondersteunt.

Hoe geef ik de toegang van Skype aan mijn webcam en microfoon?

Wanneer u Skype voor de eerste keer start, verschijnt een tweespraak vogelhuisje asking voor de toestemming voor het gebruik van uw microfoon en webcam.

The dialog box asking for your permission for Skype to use your webcam and microphone

Als u van een schermlezer gebruikmaakt, de vraag die voor uw toestemming zal niet worden voorgelezen, u hoort alleen de opties die u kunt kiezen uit: toestaan of blokkeren.

Als u Blockhebt gekozen, Skype zal niet zitten kundig voor toegang tot uw microfoon of webcam en u kan geen audio en video vraag maken.

Om te schakelen van uw microfoon en een camera voor Skype, vegen vanaf de rechterrand van het scherm en selecteer de instellingen charme, selecteer vervolgens machtigingen en toegang tot je camera en microfoon toestaan. Meer informatie.

Waarom bevriest mijn aanrakingsscherm tijdens een Skype video-oproep?

Uw scherm kan beginnen bevriezen wanneer u de penbeweging voor enkelvoudige vinger flick gebruiken om te navigeren terwijl in een gesprek via Skype video op een touch-apparaat. U kunt oplossen door dit, moet uw contactpersoon om het gesprek te beëindigen. Vervolgens kunt u een oproep opnieuw aanbrengen.

Om te voorkomen dat het scherm bevriezen, kunt u de drie-vinger flick penbewegingen gebruiken.