Kan ik mijn Skype-berichten synchroniseren tussen apparaten?

Ja. Met de nieuwste versie van Skype voor uw apparaat wordt uw gespreksgeschiedenis samen met de status van de berichten gesynchroniseerd met al uw apparaten waarop Skype wordt ondersteund, wanneer u zich aanmeldt met hetzelfde Skype-account. Ook kunt u chatberichten verzenden aan contactpersonen die offline zijn. Deze ontvangen uw berichten zodra ze online zijn op Skype.

Hier zijn een paar voorbeelden om u beter te laten begrijpen hoe de synchronisatie werkt:

Uw collega stuurt u op het werk een chatbericht met zijn telefoonnummer. U moet hem bellen wanneer u thuis bent, maar u weet het nummer niet meer. Als u Skype start op uw mobiele telefoon of op een ander apparaat waarop de nieuwste versie van Skype is geïnstalleerd, vindt u het chatbericht met het telefoonnummer in uw recente gesprekken.

U bent bezig op uw werk en kunt niet alle chatberichten beantwoorden die u die dag op Skype ontvangt. Wanneer u thuis bent en wilt controleren of u chatberichten op het werk hebt gemist, start u Skype op uw thuiscomputer op een ander apparaat waarop de nieuwste versie van Skype is geïnstalleerd. Alle chatberichten die u hebt ontvangen, worden op dezelfde manier (gelezen of ongelezen) weergegeven als in Skype op uw computer op het werk.

U wilt iets belangrijks vertellen aan een vriend die offline is. Met de nieuwste versie van Skype stuurt u eenvoudig een chatbericht naar uw vriend die het bericht ontvangt zodra hij online is op Skype, onafhankelijk van uw status.

Meer informatie over Skype-gesprekken.