Welke toegankelijkheidsvoorzieningen zijn beschikbaar voor Skype?

Ondersteunende functies helpen mensen met een handicap navigeren en hun apparaat bedienen, alsmede betere toegang tot online inhoud krijgen.

Het volgende is een lijst met apparaten met ondersteunde toegankelijkheidsfuncties die beschikbaar voor Skype:

Skype for Windows desktop(Windows 8)

• Verteller schermlezer kan blinde mensen gebruiken hun computer of ander apparaat als het doel ervan is om te lezen van tekst op het scherm hardop. Skype for Windows desktop en Skype voor Windows 8 kan ook goed werken met derden schermlezers zoals NVDA (gratis download) en kaken.
  • Hoog contrast instellingen profiteren slechtziende gebruikers en gebruikers met weinig of geen kleur perceptie als het maakt tekst gemakkelijker te lezen.
  • Vergrootglas is een functie die bestemd zijn voor slechtziende gebruikers het vergroot het scherm en maakt tekst beter leesbaar en afbeeldingen gemakkelijker om te zien.

Meer informatie over Windows bureaublad 8 toegankelijkheidsfuncties.

Skype for Windows desktop(Windows 7)

• NVDA schermlezer (gratis download) kan blinde mensen gebruiken hun computer of ander apparaat. Skype for Windows desktop met Windows 7 besturingssysteem werkt ook goed met andere derde-partij schermlezers zoals kaken.
  • Hoog contrast instellingen profiteren slechtziende gebruikers en gebruikers met weinig of geen kleur perceptie.
  • Vergrootglas is bedoeld voor slechtziende gebruikers.

Meer informatie over Windows 7 toegankelijkheidsfuncties.

Skype voorWindows RT

• Verteller schermlezer kan blinde mensen gebruiken hun computer of ander apparaat. Skype voor Windows RT kan ook goed werken met derden schermlezers zoals NVDA (gratis download) en kaken.
  • Hoog contrast instellingen profiteren slechtziende gebruikers en gebruikers met weinig of geen kleur perceptie.
  • Vergrootglas is bedoeld voor slechtziende gebruikers.
  • Spraakherkenning is een functie die converteert spraak naar tekst en is bedoeld voor gebruikers met beperkte beweeglijkheid, beperkt bereik en kracht en protheses.

Ontdek meer over oppervlakte toegankelijkheidsfuncties.

Skype for Windows Phone

• Skype for Windows Phonegebruik schermlezer in de vrije Code Factory app zodra de gebruiker mobiele operator releases de Windows Phone vallen upgrade, evenals een schermlezer interne Skype for Windows Phone. De schermlezers inschakelen blinden hun computer of ander apparaat te gebruiken.
  • Vergrootglas is bedoeld voor slechtziende gebruikers.

Meer informatie over Windows Phone toegankelijkheid.

Skype for Mac

• Ingebouwde voiceOver-schermlezer kan blinde mensen gebruiken hun computer of ander apparaat.
  • Omkeren kleuren of vergroten/verkleinen instellingen contrast profiteren slechtziende gebruikers en gebruikers met weinig of geen kleur perceptie.
  • Zoom inhoud is bedoeld voor slechtziende gebruikers.

Ontdek meer over Mac toegankelijkheid features.*

Skype voor iOS

• Ingebouwde voiceOver-schermlezer kan blinde mensen gebruiken hun computer of ander apparaat.
  • Omkeren kleuren of vergroten/verkleinen instellingen contrast profiteren slechtziende gebruikers en gebruikers met weinig of geen kleur perceptie.
  • Zoom inhoud is bedoeld voor slechtziende gebruikers.

Meer informatie over iOS toegankelijkheid features.*

Skype for Android

• TalkBack ingebouwde schermlezer kan blinde mensen gebruiken hun computer of ander apparaat.
  • Omgekeerde kleuren is een platform opzetten dat voordelen lage slechtziende gebruikers en gebruikers met weinig of geen kleur perceptie.
  • Inzoomen / uitzoomen is bedoeld voor slechtziende gebruikers.

Skype voor Amazon Kindle

• Schermlezer aangedreven door CORBIÈRES Text-to-Speech kan blinde mensen gebruiken hun computer of ander apparaat.
  • Schermvergroting is bedoeld voor slechtziende gebruikers.

Meer informatie over toegankelijkheid features.* Amazon Kindle

Skype voor Blackberry

• BlackBerry schermlezer kan blinde mensen gebruiken hun computer of ander apparaat.
  • Kleur omkering voordelen gebruikers met weinig of geen kleur perceptie.

Meer informatie over Blackberry accessibility.*

* Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.