Help Windows RT

Hoe kan ik overschakelen tussen expresbericht gesprekken in Skype voor Windows RT?

Met Skype voor Windows RT, het is echt gemakkelijk om te schakelen tussen uw expresbericht gesprekken. Check out de video en de onderstaande stappen:

2" gegevens-uuid ="jNEnasYCWN4"id ="youtubeVideoPlayer">

1. Start Skype.
  2. In Skype Home, tik of klik op recente om de volledige lijst van de recente gebeurtenissen te openen.
  3. Selecteer het gewenste gesprek. Als u wilt terugkeren naar de lijst, selecteert u de pijl naar links in de linker bovenhoek van het scherm of druk op de Backspace -toets op uw toetsenbord.

U kunt ook, jat vanaf de bovenkant van het scherm of met de rechtermuisknop op het. Nu kunt u het expresbericht gesprek dat u wilt uit de lijst met tegels weergegeven op de bovenkant van het scherm.

Tiles of instant message conversations displayed on the top of the Skype screen

Leer hoe voor multitasking met Skype voor Windows RT met behulp van de module-weergave.