Kan ik het formaat van mijn videobeeld wijzigen in de modus Volledig scherm?

Het videobeeld in de modus Volledig scherm wordt automatisch aangepast aan de hoogte-breedteverhouding van het beeldscherm van uw computer of het ingebouwde scherm van uw apparaat.

Soms wordt er tijdens een videogesprek of een groepsvideogesprek in de modus Volledig scherm ingezoomd op het videobeeld, zodat alleen het middelste gedeelte van het videobeeld zichtbaar is. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer de hoogte-breedteverhouding van de video-stream van uw gesprekspartner 4:3 is, terwijl de hoogte-breedteverhouding van uw scherm 16:9 is.

Skype voor Windows Desktop

Als u de hoogte-breedteverhouding van het ingezoomde videobeeld wilt wijzigen in het formaat van het volledige scherm, klikt u op het pictogram voor het volledige scherm .

Als u de modus Volledig scherm wilt afsluiten, klikt u op het pictogram voor het volledige scherm Pictogram voor volledig scherm.

Skype voor Mac OS X

Als u de hoogte-breedteverhouding van het ingezoomde videobeeld wilt wijzigen in het oorspronkelijke formaat, dubbelklikt u op het videobeeld Als u weer wilt inzoomen op het videobeeld, dubbelklikt u er nog een keer op.

Als u de modus Volledig scherm wilt afsluiten, klikt u op het pictogram voor het volledige scherm Pictogram voor volledig scherm.