Hoe werkt mijn toepassing van derden met Skype en welke invloed hebben wijzigingen in Skype op mijn toepassing van derden?

Bent u op zoek naar Skype voor Business?

Toepassingen maken verbinding met Skype via de desktop-API van Skype.

Zoals in dit blogbericht is gemeld, werken sommige API-functies niet meer met de desktopversie van Skype vanwege technologische verbeteringen die we in de Skype-omgeving doorvoeren. Chatberichten kunnen bijvoorbeeld niet meer via de API worden geleverd. We kunnen echter meedelen dat we de ondersteuning voor twee van de meest gebruikte functies (gespreksopname en compatibiliteit met hardwareapparaten) uitbreiden, totdat er alternatieve opties zijn of de huidige oplossing wordt beëindigd.

Deze wijzigingen voor de desktop-API hebben geen invloed op de kernfuncties van Skype. Uw Skype voor desktop-clients worden nog steeds ondersteund, ook na de vrijgave van nieuwe functies en verbeteringen in het kader van een optimale Skype-ervaring.

In de Skype-community en via Twitter en Facebook kunt u feedback geven over de Skype-omgeving en welke functies u graag terug zou willen zien in het product Bij het verbeteren van de Skype-omgeving krijgen we graag input van onze ontwikkelaars en gebruikers.

Meer informatie als u een gecertificeerd Skype-hoofdtelefoon gebruikt.

Meer informatie over oplossingen voor uitzendpartners van Skype.