Waarom kan ik Groepschat niet gebruiken?

We verbeteren Skype steeds en bieden u de beste oproepkwaliteit, prestaties en nieuwe functies, zoals ons op de cloud gebaseerde groepchatsysteem. Werk Skype bij naar de laatste versie om van al deze nieuwe functies te kunnen genieten.

Om de nieuwe op de cloud gebaseerde groepchatervaring te kunnen gebruiken, moet u een van deze nieuwste versies van Skype op uw systeem hebben geïnstalleerd:

• Skype voor Windows Desktop 6.11 en hoger
  • Skype voor Mac 6.11 en hoger
  • Skype voor iOS 4.15 en hoger
  • Skype voor Windows Phone 8 versie 2.13 en hoger
  • Skype voor Android 4.5 en hoger
  • Skype voor xBox 1.2 en hoger
  • Skype voor Kindle Fire OS
  • Skype voor Blackberry 10
  • Skype voor Linux 4.3 en hoger (beperkte functies)

Als u niet kunt bijwerken naar de nieuwste versie van Skype of u werkt op een platform dat Skype niet ondersteunt, kunt u op de cloud gebaseerde groepchat niet gebruiken. Als u wenst te blijven deelnemen aan groupchats, kunt u een abonnement nemen op Skype voor Web.

Meer informatie over de nieuwe, op de cloud gebaseerde groepchat.