Hoe weet ik of mijn apparaat door de cloud wordt ondersteund?

Om maximaal te profiteren van de cloud, moet zowel uw apparaat als dat van uw contactpersoon door de cloud worden ondersteund. Als slechts één van u een apparaat met cloudondersteuning heeft, krijgt u grotendeels dezelfde ervaring als altijd.

Meer informatie over de voordelen van de cloud.

Welke apparaten/platforms worden momenteel door de cloud ondersteund?

• Skype voor Windows Desktop 6.11 en hoger
  • Skype voor modern Windows 8.1 versie 2.4 en hoger*
  • Skype voor Mac 6.11 en hoger
  • Skype voor iOS 4.15 en hoger
  • Skype voor Windows Phone 8 versie 2.13 en hoger
  • Skype voor Android 4,5 en later
  • Skype voor XBox 1.2 en hoger
*Als u een computer of tablet hebt met Windows 8 moet u upgraden naar Windows 8.1 (gratis upgrade) en de nieuwste versie van Skype voor modern Windows.