Help Windows Desktop

Ik heb problemen met Skype op Xbox One

Ondervindt u technische problemen met Skype op uw nieuwe Xbox One? Klik hier voor ondersteuning van Skype op Xbox One.

Wilt u feedback geven op Skype voor Xbox One? Deelnemen aan de discussie in de Skype-community.

Hebt u vragen over uw account of de facturering? Hier vindt u meer informatie.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Klantenservice" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag