Hoe kan ik mijn Skype-gesprekken opnemen?

Skype ondersteunt het opnemen van gesprekken in principe niet, maar er zijn derde partijen die toepassingen hebben ontwikkeld die u kunt gebruiken in combinatie met uw Skype voor Linux, Mac en Windows. Hieronder staan enkele van deze toepassingen*:

Programmanaam Ondersteund besturingssysteem Website
Amolto Call Recorder Windows Vista of nieuwer Klik hier
Callnote Premium Call Recorder Windows of Mac OS X Klik hier
CallTrunk voor Skype Alle Klik hier
eCamm Call Recorder voor Skype Mac OS X Klik hier
Evaer Windows XP of nieuwer Klik hier
Evoca Call Recorder Mac OS X Klik hier
G-Recorder Windows of Mac OS X Klik hier
iRecorder Windows XP of nieuwer Klik hier
MP3 Skype Recorder Windows Vista of nieuwer Klik hier
Pamela Windows XP of nieuwer Klik hier
TalkHelper Windows Vista of nieuwer Klik hier
Tapur Windows en Mac OS X Klik hier
Vodburner Windows en Mac OS X Klik hier
Xsplit Windows XP of nieuwer Klik hier

Als u de ontwikkelaar van een van deze toepassingen bent en u wilt dat we bepaalde gegevens in dit overzicht wijzigen of u wilt uw toepassing toevoegen aan de lijst, kunt u contact opnemen met Skype-ondersteuning voor ontwikkelaars.

* Toepassingen van derden zijn niet gecontroleerd, geverifieerd, gecertificeerd of anderszins goedgekeurd of bekrachtigd door Skype. Voor toepassingen van derden kunnen voorwaarden en privacybeleid van de leverancier gelden. Skype heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor de download, installatie, prijzen, kwaliteit, prestaties, beschikbaarheid, ondersteuning van voorwaarden en bepalingen van de aankoop van toepassingen van derden.