Hoe neem ik mijn Skype-gesprekken op?

Terug naar zoekresultaten

Wenste u dat u het gezicht van uw moeder kon opnemen, wanneer u haar het grote nieuws brengt? Hoe zit het met het vastleggen van de diepgaande discussies van de studiegroep? In Skype hebt u de mogelijkheid om uw Skype-gesprekken rechtstreeks in de app op te nemen. De opname van Skype-gesprekken is volledig op de cloud gebaseerd. U hoeft zich geen zorgen te maken over de prestaties of opslagruimte van uw apparaat, terwijl u opneemt.

Belangrijke functies voor het opnemen van gesprekken met skype:

• Gesprekken opnemen is momenteel alleen beschikbaar voor Skype naar-Skype-gesprekken.
    • Zodra u de Skype-oproep gaat opnemen, wordt iedereen in de oproep gewaarschuwd, dat het bericht wordt opgenomen, zodat er geen verrassingen zijn.
    • Als u een videogesprek opneemt, zorgt Skype ervoor, dat alle videostreams (inclusief uw eigen video) worden gecombineerd en opgenomen.
    • Als iemand diens bureaublad tijdens de oproep deelt, wordt het ook opgenomen in de opname.
    • Wanneer u stopt met opnemen, de oproep beëindigt of het groepsgesprek verlaat, wordt de opname gestopt en wordt de opname van de laatste oproep namens u verzonden in de Skype-chatsessie, waarin de oproep heeft plaatsgevonden.
    • De maximale duur voor het opnemen van gesprekken is 24 uur. Langere gesprekken kunnen in meerdere bestanden gesplitst worden.
    • De opname van Skype-gesprekken is 30 dagen beschikbaar in uw chatsessie. U kunt de opname op elk gewenst moment gedurende de 30 dagen lokaal downloaden en opslaan.

Een Oproep Opnemen in Skype

1. Tik of klik gedurende uw Skype naar Skype-oproep op more menu during a callvoor meer opties.
    2. Uw vergadering opnemen:
      • Op het bureaublad: Klik op Opname starten.
      • Op mobiel: Tik op Skype call recording Start opname.
    3. Er wordt een banner weergegeven in uw gesprek, waardoor iedereen weet, dat u bent begonnen met opnemen.
    4. Na de oproep wordt de opname op uw chatberichten geplaatst en zijn ze 30 dagen beschikbaar. U kunt de opname op elk gewenst moment gedurende de 30 dagen lokaal downloaden en opslaan.

Een Opname van een Skype-gesprek Opslaan

1. Vanuit uw chatsessie:
      • Op het bureaublad: Klik op Meer opties desktop more menu options.
      • Op mobiel: Tik en houd vast op oproepopname.
    2. Download en sla de opname op als een MP4-bestand.
      • Op het bureaublad: Selecteer Opslaan inDownloads” om het bestand rechtstreeks op te slaan in de map Downloads of selecteer Opslaan als om te kiezen waar u het bestand wilt opslaan.
      • Op mobiel: Selecteer Opslaan als u de opname automatisch wilt downloaden en opslaan op het Camera-Album van uw apparaat.

Een Opname van een Skype-gesprek Delen

1. Vanuit uw chatsessie:
      • Op het bureaublad: Klik op Meer opties desktop more menu options .
      • Op mobiel: Tik en houd vast op oproepopname.
    2. Selecteer Doorsturen als u de opname van Skype-gesprekken wilt delen in een andere chatsessie.

Andere opties voor Opnames van Skype-gesprekken

• Selecteer Berichten- Selecteer deze en andere berichten in uw chatsessie.
    • Verwijder - Haal de gesprekken uit uw chatberichten op.
    • Melden - Opnames melden van iemand anders in verband met misbruik of ongewenste e-mail.