Wat zijn gerichte advertenties van Microsoft?

Terug naar zoekresultaten

Voor gerichte advertenties van Microsoft zijn gegevens uit uw Skype-profiel (leeftijd en geslacht) gebruikt om advertenties in Skype op u af te stemmen.

Als u niet wilt dat Microsoft uw leeftijd en geslacht voor gerichte advertenties gebruikt, moet u Skype openen op uw Android-apparaat, op Instellingen tikken en het vakje naast ‘Gerichte advertenties van Microsoft toestaan’ uitschakelen.

In Skype kunnen nog steeds advertenties worden weergegeven, maar uw profielgegevens worden niet meer gebruikt om advertenties af te stemmen.