Help Windows RT

Hoe kan ik een Skype-tegel toevoegen aan mijn startscherm in Windows 8 of hoger?

Door Skype toe toe voegen aan uw startscherm in Windows 8 of hoger zorgt u ervoor dat u Skype altijd snel kunt vinden en starten.

Is Skype geïnstalleerd?

Controleer eerst of Skype is geïnstalleerd door naar de app te zoeken:

1. Ga naar het startscherm en type Skype.
  2. Als Skype is geïnstalleerd, ziet u het pictogram onder de zoekbalk.

Skype vastmaken aan Start

Ga als volgt te werk om Skype vast te maken aan het menu Start:

1. Klik met de rechtermuisknop op het Skype-pictogram (of u tikt erop, houdt het ingedrukt en laat het los).
  2. Klik of tik op Vastmaken aan Start om de Skype-tegel vast te maken aan het menu Start.

Formaat wijzigen

Het formaat van de Skype-tegel wijzigen:

1. Als u al een Skype-tegel in het menu Start hebt, ziet u in plaats hiervan de optie Losmaken van Start.
  2. Ga terug naar het startscherm en schuif naar rechts om de Skype-tegel te vinden.
  3. Wanneer u de Skype-tegel gevonden hebt, kunt u het formaat ervan wijzigen door op de tegel te klikken (of door op de tegel te tikken, deze vast te houden en los te laten).
  4. Onder aan het startscherm ziet u de optie Formaat wijzigen. Klik hierop en selecteer de gewenste grootte voor uw Skype-tegel.

Verplaatsen

Als u de Skype-tegel wilt verplaatsen, hoeft u alleen maar op de tegel te klikken of te tikken en deze naar de gewenste locatie te slepen.

Als Skype niet op uw computer is geïnstalleerd, kunt u het vinden in de Windows Store.