Wat is fout 1603 en wat kan ik eraan doen?

Wanneer u de meest recente versie van Skype installeert, kan het zijn dat de update mislukt en de foutcode 1603 wordt weergegeven. Dit wordt veroorzaakt door problemen met de installatie van bestanden in het register van uw computer.

U kunt deze fout als volgt oplossen:

Probeer meest recente versie van Skype volledig te verwijderen en opnieuw te installeren. Als u nog steeds problemen ondervindt:

1. Ga naar deze pagina voor het geautomatiseerde reparatieprogramma van Microsoft.
  2. Verwijder Skype volledig van uw computer.
  3. Klik op Nu uitvoeren om het reparatieprogramma uit te voeren.
  4. Wanneer het reparatieprogramma is voltooid, installeert u meest recente versie van Skype opnieuw.

Als de fout aanhoudt nadat u bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, kunt u informatie over uw probleem delen met onze community.