Is de service Skype op Telkomsel stopgezet?

Ja. We doen ons best om Skype voor mobiele apparaten steeds beter te maken. Om dat te bereiken moeten we soms de ondersteuning voor oudere producten stopzetten.

Voor de beste mobiele mogelijkheden hebben we met ingang van 14 januari 2014 de ondersteuning voor Skype voor Telkomsel stopgezet. Hiervoor zijn onze standaardversies van Skype voor iPhone, Windows Phone, Android, BlackBerry en een heleboel andere apparaten in de plaats gekomen. Op die manier kunt u blijven genieten van veel meer geweldige functies, zoals videogesprekken en videoberichten.

U kunt Skype nog steeds op een heleboel andere apparaten gebruiken, zoals uw computer, tablet, tv en zelfs uw eigen vaste telefoon, zodat u onderweg contact kunt houden met het thuisfront en kantoor.