Hoe kan ik me bij Skype met mijn Microsoft-account aanmelden op mijn verouderde apparaat?

Als u een apparaat hebt zoals een oudere tv, hardwaretelefoon, Blu-Ray-speler of Logitech TV Cam HD, hebt u wellicht problemen bij het aanmelden met uw Microsoft-account (er lijkt geen optie te zijn om u daarmee aan te melden).

Als u nieuw bent bij Skype...

Als u Skype nog niet hebt gebruikt, gaat u gewoon naar onze inschrijfpagina en volgt u de instructies op de site. Wanneer u klaar bent, hebt u een Microsoft-account (om u aan te melden op uw computer of mobiele apparaat) en een Skypenaam (om u aan te melden bij uw oudere apparaat).

Als u al een Skype-gebruiker bent...

Als u zich normaal gesproken bij Skype aanmeldt met uw Microsoft-account, kunt u zich nog steeds aanmelden op uw oudere apparaat; u moet alleen eerst een paar extra stappen volgen.

1. Ga op uw computer naar Skype.com.
    2. Meld u aan met uw Microsoft-account.
    3. Klik onder Mijn account op Accountinstellingen.
    4. Klik onder Tv en huistelefoon op Instellen.
    5. U ziet de Skypenaam die aan u is toegewezen. Dit is de naam die u gebruikt om u aan te melden bij uw oudere apparaat.
    6. Maak een wachtwoord voor de Skypenaam (dat u ook nodig hebt om u aan te melden bij uw oudere apparaat).

U kunt u nu aanmelden bij uw oudere apparaat met behulp van uw Skypenaam en -wachtwoord. Blijf u op uw computer of mobiele apparaat bij Skype aanmelden met uw Microsoft-account en -wachtwoord.