Hoe kan ik de spellingcontrole in Skype voor Windows Desktop uitschakelen?

U ziet wellicht dat Skype probeert uw spelling te corrigeren, ook al weet u dat u alles goed spelt in uw taal. Selecteer uw Windows-versie voor stapsgewijze instructies voor het uitschakelen van de spellingscontrole in Skype:

Spellingcontrole in Windows 8.1 uitschakelen
Spellingcontrole in Windows 10 uitschakelen

Windows 8.1

1. Verplaats de cursor naar de rechterbovenhoek van het scherm (of veeg op een aanraakscherm van de rechterbovenhoek omlaag) om het menu Charms te openen.
  2. Klik of tik op Instellingen.

3. Klik of tik op de koppeling Pc-instellingen wijzigen onder aan het scherm.

4. Klik of tik op de pagina Configuratiescherm op Pc en apparaten en klik op Typen.
  5. Verplaats de schuifknoppen voor Spelfouten automatisch corrigeren en Spelfouten markeren naar Uit.

Windows 10

1. Klik of tik in het menu Start op Instellingen.
  2. Tik of klik op Apparaten en klik vervolgens op Typen.
  3. Verplaats de schuifregelaars voor Spelfouten automatisch corrigeren en Spelfouten markeren naar Uit.

Opmerking: de spellingcontrole in Skype is gebaseerd op de invoertaal van uw toetsenbord (en niet op de weergavetaal of de toetsenbordindeling). Gebruik deze handige gids als u uw invoertaal wilt wijzigen.