Hoe maak ik een nieuw account voor Skype?

Als u nog geen Skype- of Microsoft-account hebt:

1. Klik op het aanmeldscherm voor Skype op Nieuw account maken (of ga rechtstreeks naar de pagina Account maken).
    2. We helpen u bij het maken van een nieuw account voor Skype.
    Skype desktop account aanmaken

Als u al een Microsoft-account hebt maar geen Skype-account:

1. Typ op het aanmeldscherm van Skype in het veld Skype-naam, e-mailadres of telefoonnummer het e-mailadres voor uw Microsoft-account en selecteer Aanmelden.
    2. Voer uw wachtwoord in en klik op de aanmeldpijl.
    3. Er wordt gevraagd of u al een Skype-account hebt. Selecteer Nee en we helpen u bij het maken van een nieuw Skype-account.
    Aanmeldingsveld voor Skype

Hulp nodig om met Skype aan de slag te gaan? Bekijk onze reeks instructievideo's voor alle belangrijke informatie over wat u met Skype kunt doen.