Wat is nummerweergave en hoe gebruik ik het?

Terug naar zoekresultaten

Met Nummerweergave weten je vrienden, familie en zakelijke contacten dat jij het bent die belt. Wanneer je nummerweergave hebt ingesteld, wordt je mobiele nummer of Skype-nummer weergegeven wanneer je mobiele en vaste nummers belt via Skype.

Nummerweergave kan gratis worden ingesteld en gebruikt.

De volgende veelgestelde vragen helpen je aan de slag te gaan met nummerweergave.

In welke landen is nummerweergave beschikbaar?

Nummerweergave via je mobiele nummer en/of je Skype-nummer is beschikbaar in de meeste landen.

Nummerweergave met gebruik van je mobiele nummer is overal ter wereld mogelijk, behalve in China, Hongkong, Japan, en Mexico.

Nummerweergave met je Skype-nummer is beschikbaar in:

• Verenigde Staten
    • VK
    • Chili
    • Denemarken
    • Estland
    • Polen
    • Zweden
    • Zwitserland

Als de nummerweergave niet werkt, is een mogelijke reden dat nummerweergave niet beschikbaar is in jouw land of niet wordt ondersteund door de lokale telecommunicatieprovider voor het land dat je belt. We werken er hard aan om nummerweergave ook beschikbaar te maken in andere landen, zodat iedereen kan zien dat je belt via Skype.

Hoe stel ik nummerweergave in met mijn mobiele nummer?

Om nummerweergave in te stellen met je mobiele nummer:

1. Meld je aan bij je account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Nummerweergave.
    3. Selecteer je land in de vervolgkeuzelijst.
    4. Vul je mobiele nummer in het tekstvak en klik op Nummer verifiëren.
    5. Je ontvangt een sms-bericht met een bevestigingscode op je telefoon. Vul deze code in het weergegeven veld.
    6. Klik op Verifiëren.
    7. Als je de code correct hebt ingevoerd, zie je een bevestigingsbericht en wordt je nummerweergave binnen 24 uur geactiveerd.

Meer informatie over de manier waarop je instellingen voor nummerweergave kunt wijzigen.

Hoe stel ik nummerweergave in met mijn Skype-nummer?

Om nummerweergave in te stellen met je Skype-nummer:

1. Meld je aan bij je account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Nummerweergave.
    3. Klik op Een opgeslagen nummer selecteren.
    4. Selecteer in de weergegeven lijst met opsommingstekens het Skype-nummer dat je wilt gebruiken als je nummerweergave.
    5. Klik op Instellingen wijzigen. Je nummerweergave is klaar voor gebruik.

Hoe lang duurt het voordat de nummerweergave geactiveerd is?

Nummerweergave wordt onmiddellijk geactiveerd voor Skype-nummers.

Het kan tot 24 uur duren om nummerweergave voor mobiele nummers te activeren. Vóór de activering ontvang je het sms-bericht waarmee wordt bevestigd dat de nummerweergave wordt geactiveerd.

Wil je de nummerweergave deactiveren? Meer informatie.