Wat is nummerweergave en hoe stel ik het in?

Met nummerweergave kunt u uw vrienden, familie en zakelijke contactpersonen laten weten dat u hen belt. Als u nummerweergave hebt ingesteld, wordt uw mobiele nummer of Skype-nummer weergegeven als u mobiele of vaste nummers belt vanaf Skype.

U kunt nummerweergave gratis instellen en gebruiken.

Met de volgende veelgestelde vragen kunt u aan de slag met nummerweergave.

In welke landen is nummerweergave beschikbaar?

De nummerweergave met uw mobiele nummer en/of Skype-nummer is beschikbaar in de meeste landen.

Nummerweergave met uw mobiele nummer is beschikbaar in de hele wereld, behalve in China, Hongkong, Japan en Mexico.

Nummerweergave met uw Skype-nummer is beschikbaar in:

• VS
  • Groot-Brittannië
  • Chili
  • Denemarken
  • Estland
  • Polen
  • Zweden
  • Zwitserland

Als nummerweergave niet werkt, is het misschien niet beschikbaar in uw land of het wordt momenteel niet ondersteund door de plaatselijke telecomprovider van het land dat u belt. We doen ons best om nummerweergave ook in andere landen beschikbaar te maken, zodat iedereen u kan herkennen als u ze vanaf Skype belt.

Hoe stel ik nummerweergave in met mijn mobiele telefoonnummer?

Nummerweergave instellen met uw mobiele nummer:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik in de sectie Functies beheren op Nummerweergave.
  3. Selecteer uw land in de vervolgkeuzelijst.
  4. Voer uw mobiele telefoonnummer in het tekstvak in en klik op Nummer verifiëren.
  5. U ontvangt op uw telefoon een sms-bericht met een bevestigingscode. Voer deze code in het weergegeven veld in.
  6. Klik op Bevestigen.
  7. Als u de code juist hebt ingevoerd, ziet u een bevestiging en de nummerweergave wordt binnen 24 uur geactiveerd.

Meer informatie over het wijzigen van de instellingen van nummerweergave.

Hoe stel ik nummerweergave in met mijn Skype-nummer?

Nummerweergave instellen met uw Skype-nummer:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik in de sectie Functies beheren op Nummerweergave.
  3. Klik op Selecteer een opgeslagen nummer.
  4. Selecteer in de lijst het Skype-nummer dat u voor nummerweergave wilt gebruiken.
  5. Klik op Instellingen opslaan. U hebt nummerweergave ingesteld.

Hoe lang duurt het voor de nummerweergave is geactiveerd?

Nummerweergave wordt onmiddellijk geactiveerd voor Skype-nummers.

Het duurt maximaal 24 uur om nummerweergave te activeren voor mobiele nummers. Voordat nummerweergave wordt geactiveerd ontvangt u een sms waarin wordt bevestigd dat de nummerweergave bijna zal worden geactiveerd.

Wilt u nummerweergave deactiveren? Meer informatie.