Kan ik een restitutie ontvangen voor een aankoop gedaan met een paysafecard?

paysafecard is een prepaid kaart die u kunt gebruiken om te betalen voor Skypetegoed en andere Skypefuncties.

Als u een paysafecard hebt gebruikt om een Skype-transactie te voltooien, kunt u die transactie niet teruggestort krijgen.

Hebt u echter een niet-gebruikt saldo op uw paysafecard, dan kunt u dat mogelijk laten uitbetalen. Hiervoor moet u rechtstreeks contact opnemen met paysafecard * .

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.