Kan ik verschillende nummers weergegeven wanneer ik verschillende landen bel?

Ja. Als u verschillende nummers hebt ingesteld voor gebruik bij oproeperidentificatie, kunt u een Skype-nummer of mobiel nummer selecteren dat hetzelfde kengetal en dezelfde landcode heeft als de bestemming van uw oproep.

Verschillende nummers weergeven bij het aanroepen van verschillende landen:

1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik in de sectie voor het beheren van functies op Nummerweergave.
    3. Tik op Automatisch een telefoonnummer weergeven dat lokaal is voor de bestemming van de oproep.

Informatie over het instellen van nummerweergave.

Meer informatie over de instellingen van nummerweergave.