Hoe kan ik geld terugkrijgen voor de prepaidkaart of voucher die ik heb gekocht?

Skype geeft geen geld terug voor prepaidkaarten of vouchers die in winkels zijn gekocht.

Sommige winkels geven wel geld terug. U kunt proberen of u de prepaidkaart of voucher kunt terugbrengen bij de winkel waar u deze hebt gekocht. Afhankelijk van het beleid van de winkel krijgt u wellicht geld terug.