Hoe kan ik een contactpersoon toevoegen aan mijn Skype To Go™-nummer?

Terug naar zoekresultaten
    1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype To Go .
    3. Klik in de sectie Skype To Go-nummers op Contact toevoegen.
    4. Voer de naam en vervolgens het telefoonnummer of de Skype-naam van de contactpersoon in. Als u het telefoonnummer invoert, selecteert u ook het land waar de contactpersoon woont. Als u klaar bent, selecteert u Opslaan.
    1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype To Go .
    3. Kies de contactpersoon waarvan u de details wilt bewerken en kies Bewerken naast de naam van de contactpersoon.

U kunt de naam, het land en het telefoonnummer van de contactpersoon wijzigen. U kunt het Skype To Go-nummer van een contactpersoon niet bewerken.

Wanneer u de gegevens van een contactpersoon bewerkt, kan het zijn dat het Skype To Go-nummer wordt gewijzigd. Schrijf het nummer meteen op of sla het op in uw telefoon, zodat u het niet vergeet.

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype To Go .
    3. Zoek de contactpersoon die u wilt verwijderen en klik op Bewerken naast de naam.
    4. Klik op Verwijderen.