Help Windows Desktop

Zijn er Skype To Go-nummers te koop in Skype Manager.

Nee. U kunt geen Skype To Go-nummers kopen in Skype Manager.

Leden die Skype-tegoed toegekend hebben gekregen of die een abonnement hebben, kunnen echter wel Skype To Go-nummers activeren en hun account beheren via hun accountoverzicht .

Ga voor gedetailleerde hulp en informatie naar Skype Manager.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Skype voor op het werk" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag