Hoe gebruik ik mijn Skype To Go™-nummers?

Bel met een van uw geregistreerde telefoons naar een Skype To Go-contactpersoon en u wordt meteen doorverbonden.

In uw account vindt u een lijst met uw Skype To Go-contactpersonen en -nummers. Bel het nummer dat naast de naam van een contactpersoon wordt weergegeven om met Skype To Go te bellen.

Ja. Als u uw Skype To Go-nummers wilt delen met familieleden of andere mensen die u vertrouwd, kunt u hun telefoonnummer toevoegen aan uw lijst met geregistreerde telefoons. Alle nummers in uw lijst kunnen vervolgens uw Skype-tegoed gebruiken om naar uw Skype To Go-nummers te bellen.

U vindt uw Skype To Go-nummers in uw account. Selecteer Skype To Go in de sectie Functies beheren. Uw Skype To Go-nummers staan naast de namen van uw contactpersonen.

Ja. Met Skype To Go kunt u ook een toegangsnummer in ondersteunende landen krijgen. Gebruik uw toegangsnummer om naar een internationaal nummer te bellen:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype To Go.
  3. Klik in de sectie Meer informatie op Toegangsnummer en snel kiezen.
  4. Bel uw toegangsnummer. Selecteer in het gesproken menu optie 2 en voer een internationaal nummer in. Begin daarbij met de landcode (bijvoorbeeld +1 voor de Verenigde Staten of +44 voor het Verenigd Koninkrijk), gevolgd door het nummer zelf.

Wilt u meer informatie?
Wat is Skype To Go?
Hoe stel ik Skype To Go in?