Kan ik Skype To Go™ gebruiken als ik naar het buitenland reis?

Nee. Als u naar het buitenland reist, kan Skype To Go u geen goedkope internationale oproepen aanbieden terwijl u reist.

In plaats van gebruik te maken van een Skype To Go-nummer wanneer u in het buitenland reist, raden we u aan Skype op een computer te gebruiken, of een versie van Skype op uw mobiel via een WiFi-netwerk (om roamingkosten voor uw gegevensabonnement te vermijden).

Ga naar Skype for Mobile om een mobiele oplossing te vinden die geschikt is voor u.