Hoe stel ik Skype To Go™ in?

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype To Go .
    3. Selecteer uw landcode en voer uw telefoonnummer in en kies vervolgens het selectievakje als u een mobiel nummer gebruikt.
    4. Klik op Skype to Go instellen. U ontvangt een toegangsnummer dat u kunt gebruiken om internationale nummers te bellen via een mobiele of een vaste telefoon.
    5. Voeg een contactpersoon toe aan uw Skype To Go-nummer.

Wanneer u uw contactpersoon wilt bellen, hoeft u alleen het Skype To Go-nummer te kiezen en wordt u meteen doorverbonden.

Zorg ervoor dat:

• U het Skype to Go-toegangsnummer noteert dat op het scherm wordt weergegeven of sla het op in uw telefoon.
    • U niet vergeet uw viercijferige pincode in te stellen. Hiermee krijgt u nog steeds toegang tot Skype to Go als u met een niet-geregistreerde telefoon belt.

U hoeft Skype niet te downloaden of installeren. Meld u gewoon aan bij uw account en volg de bovenstaande instructies.

1. Meld u aan bij uw Skype-account.
    2. Klik in de sectie Functies beheren op Skype To Go.
    3. Selecteer Beheren:
    4. Klik op Een nieuw nummer toevoegen.
    5. Selecteer in de opties of het nummer dat u wilt toevoegen een mobiel of een vast nummer is. Voer het nummer in en klik op Opslaan.

U kunt maximaal 20 verschillende telefoonnummers registreren om naar uw Skype To Go-nummers te bellen.

Vanwege veiligheidsredenen. Wij registreren uw telefoonnummer om te voorkomen dat anderen misbruik maken van uw Skype To Go-nummers.

Zorg ervoor dat de nummerweergave van de telefoon is ingeschakeld, anders werkt Skype To Go niet.

Ja. Belt u met een niet-geregistreerde telefoon naar een van uw Skype To Go-nummers, dan vraagt een geautomatiseerde operator u een van uw geregistreerde telefoonnummers inclusief internationale landcode (bijvoorbeeld: +1 voor de Verenigde Staten of +44 voor het Verenigd Koninkrijk) en uw pincode in te voeren, voordat het gesprek kan worden doorverbonden. Hierdoor wordt voorkomen dat iemand uw Skype To Go-nummers zonder uw toestemming gebruikt.

Wanneer u met een geregistreerde telefoon naar een van uw Skype To Go-nummers belt, wordt u meteen doorverbonden.

U krijgt een pincode om te voorkomen dat anderen misbruik maken van uw Skype To Go-nummers.

Denk erom: als u met een telefoon die u niet in uw account hebt geregistreerd naar een van uw Skype To Go-nummers belt, vraagt een geautomatiseerde operator u een van uw geregistreerde telefoonnummers en uw pincode in te voeren. Wanneer u een van uw geregistreerde telefoonnummers invoert, moet het de internationale landcode bevatten (bijvoorbeeld: +1 voor de Verenigde Staten of +44 voor het Verenigd Koninkrijk).

Maak uw pincode nooit aan iemand anders bekend.

De telecomaanbieder kan u vertellen welk netnummer voor u van toepassing is en of het netnummer van uw Skype To Go daarmee overeenkomt. Als dit niet het geval is, kan uw telecomaanbieder u helpen bij het vinden van het juiste netnummer.

Ja. Met Skype To Go kunt u ook een toegangsnummer in ondersteunde landen krijgen. Het enige wat u nodig hebt, is een geverifieerd telefoonnummer. Als u uw telefoonnummer al hebt geverifieerd, hebt u een e-mail ontvangen. Zo niet, dan kunt u eenvoudig uw nummer controleren - ga naar de pagina Nummerweergave in uw account en kies Een nieuw nummer toevoegen.

Wilt u meer informatie?
    Wat is Skype To Go?
    Hoe gebruik ik mijn Skype To Go-nummers?