Wat gebeurt er wanneer iemand mij belt terwijl ik een gesprek voer?

Dit artikel is ook beschikbaar voor:

Wanneer iemand u belt en u al een gesprek voert, wordt het venster voor binnenkomende oproepen op uw scherm weergegeven. U kunt Beantwoorden, Beantwoorden met video of Weigeren kiezen. Als u de binnenkomende oproep beantwoordt, wordt het bestaande gesprek in de wacht gezet. Klik op Gesprek hervatten in de gespreksbalk om het gesprek uit de wacht te halen.

Als u wilt, kunt u de binnenkomende oproep toevoegen aan het bestaande gesprek.

Als u Skypetegoed of een abonnement hebt, kunt u doorschakelen instellen om binnenkomende oproepen naar een andere nummer door te schakelen.

Doorschakelen instellen:

1. Klik in de menubalk op Extra > Opties....
  2. Klik bij Gesprekken op Doorverbinden.

De optie Doorverbinden is geselecteerd.
  3. Klik op Doorschakelinstellingen.
  4. Tik op het selectievakje naast Mijn oproepen doorverbinden naar.

De koppeling Meer telefoonnummers toevoegen en de optie voor het instellen van de tijd voor het beantwoorden van binnenkomende oproepen zijn geselecteerd.

U kunt verschillende telefoonnummers toevoegen waarnaar binnenkomende oproepen moeten worden doorgeschakeld. Klik daartoe op Meer telefoonnummers toevoegen. Als u meer telefoonnummers hebt toegevoegd, moet u in de vervolgkeuzelijst het telefoonnummer selecteren waarnaar oproepen moeten worden doorgeschakeld.

U kunt ook instellen hoe lang het duurt voordat de binnenkomende oproep wordt doorgeschakeld als u de oproep niet beantwoordt.

Als u ingesproken berichten hebt geactiveerd, kunt u instellen wanneer oproepen naar de voicemail moeten worden gestuurd. U kunt oproepen naar de voicemail doorschakelen als:

• U de oproep niet binnen bepaalde tijd beantwoord.
  • U de oproep weigert.
  • U al een gesprek voert.

Klik in de menubalk op Extra > Opties en klik bij Gesprekken op Ingesproken berichten om ingesproken berichten in te stellen.