Wat gebeurt er wanneer iemand mij via Skype belt terwijl ik een ander gesprek voer?

U ziet een meldingsscherm voor een binnenkomende oproep. Tik of klik op de belknop om de nieuwe oproep te beantwoorden. Het gesprek dat u al voert, wordt in de wacht gezet. Als u de oproep niet wilt beantwoorden, tikt u op de knop Gesprek beëindigen om te negeren. Als u offline bent en Spraakberichten hebt geactiveerd, kan de beller een bericht achterlaten, of kunt u oproep doorschakelen instellen om binnenkomende oproepen naar een ander nummer door te schakelen.

1. Selecteer Beantwoorden in het venster voor binnenkomende oproepen. Het gesprek dat u al voert, wordt in de wacht gezet.
  2. Selecteer de knop Contactpersonen weergeven op de gespreksbalk.
  3. Het gesprek dat in de wacht staat, wordt gemarkeerd in uw lijst met contactpersonen. Sleep het actieve gesprek om de nieuwe beller toe te voegen aan het bestaande gesprek.

U ziet een meldingsscherm voor een binnenkomende oproep. Klik op de knop + binnenkomende oproep toevoegen .

Wilt u meer informatie?
Problemen met Skype-gesprekken oplossen