Hoe kan ik illegale of ongepaste inhoud in een video melden?

Als u denkt dat inhoud die u in een video van een profielstemming ziet ongepast of illegaal is, kunt u die inhoud als volgt melden:

• Dailymotion - Klik op Melden onder de video.
    • Metacafe – Klik op Deze video melden onder de video.

Als een contactpersoon ongepast gedrag vertoont tijdens een videogesprek, kunt u ervoor kiezen die contactpersoon te blokkeren en melden.

Raadpleeg onze etiquettegids voor meer informatie over wat als ongepast gedrag wordt beschouwd op Skype.