Wat zijn Skype-cookies?

Terug naar zoekresultaten
    Dit artikel gaat over een versie van Skype die niet langer ondersteund wordt.Update naar de nieuwste versie van Skype.

Cookies zijn stukjes informatie die door Skype, of uw internetbrowser, op de vaste schijf van uw computer worden opgeslagen. Met cookies kan Skype:

• U en uw voorkeuren herkennen.
    • Skype-webinhoud aan individuele gebruikers aanpassen.
    • Informatie verzamelen over hoe mensen de websites van Skype gebruiken.
    • Haar producten en websites verbeteren.

Deze informatie kan namens ons door derden worden geanalyseerd. Uw gegevens worden echter niet aan anderen verkocht.

In het menu Help op de werkbalk van de meeste browsers leest u hoe u voorkomt dat uw browser nieuwe cookies accepteert, hoe u kunt instellen dat uw browser u informeert wanneer u een nieuwe cookie ontvangt en hoe u cookies kunt uitschakelen.

Als u Skype-browsercookies wilt uitschakelen, opent u Skype en selecteert u Skype > Privacy en schakelt u het selectievakje Skype-browsercookies accepteren uit. Klik op Opslaan.

Houd er rekening mee dat als u cookies uitschakelt, sommige persoonlijke diensten mogelijk niet beschikbaar zijn.