Skype Help

    Hoe kan ik mijn Skype-account sluiten?

    Terug naar zoekresultaten

    Skype is één service uit ons assortiment van consumentenservices waartoe je toegang krijgt met een Microsoft-account. Het is niet mogelijk om je Skype-profiel te scheiden van je Microsoft-account. Als je Microsoft-account sluit, kun je niet meer aanmelden en heb je geen toegang meer tot Skype, maar kun je ook niet langer aanmelden bij andere Microsoft-producten of -services voor consumenten, zoals Outlook.com, Office Online, OneDrive, Xbox Live of Windows.

    Voordat u uw Microsoft-account sluit, moeten we ervoor zorgen dat u niets belangrijks met betrekking tot Skype achterlaat:

    1. Meld je aan bij Skype.
    2. Volg de stappen in dit artikel om het volgende te controleren:
      • Belangrijke informatie, zoals bestanden en contactpersonen, wordt opgeslagen.
      • Het saldo van je Skype-tegoed is gebruikt. Als je account eenmaal is gesloten, kun je het niet meer terugkrijgen.
      • Actieve abonnementen zijn geannuleerd, zodat er niet langer kosten in rekening worden gebracht. Als Auto-opladen is ingeschakeld en je je account opheft zonder eerst het abonnement op te zeggen, worden de kosten nog in rekening gebracht totdat het account na 60 dagen permanent wordt gesloten. Lees hoe je Auto-opladen uitschakelt.
    Je kunt je Microsoft-account sluiten door deze stappen uit te voeren:
    1. Ga hiervoor naar onze pagina voor het sluiten van Microsoft-accounts. Je moet je misschien opnieuw aanmelden of je wachtwoord verifiëren.
    2. Zorg dat je bent aangemeld bij het Microsoft-account dat je wilt sluiten en selecteer Volgende.
    3. Kies in de keuzelijst Selecteer een reden de reden waarom je het account sluit.
    4. Selecteer Account markeren voor sluiting.
    5. Je Microsoft-account wordt na 60 dagen gesloten. We wachten 60 dagen voordat we het account permanent verwijderen, voor het geval je van gedachten verandert of nog iets moet ophalen voordat het weg is. Je kunt op elk moment tijdens de 60 dagen van gedachten veranderen. Je hoeft je alleen maar aan te melden om de sluiting te annuleren.

    Als je Microsoft-account sluit, wachten we 60 dagen voordat we het definitief verwijderen. Tijdens deze periode is je account gemarkeerd voor sluiten, maar bestaat het nog steeds. Je kunt nagaan of je Skype-profiel zichtbaar is in de zoekresultaten of suggesties van de gebruikerslijst. Lees meer over hoe je afmeldt voor de zoekresultaten of suggesties van de Skype-gebruikerslijst in de privacyinstellingen op je mobiel of desktop.

    Meld je aan bij je Microsoft-account binnen 60 dagen nadat je het hebt gesloten. We annuleren de opzegging en alles is precies zoals je het hebt achtergelaten. Als het langer dan 60 dagen geleden is, kunnen we een verwijderd account niet opnieuw activeren.

    Als het langer dan 60 dagen geleden is, kunnen we een verwijderd account niet opnieuw activeren.


    Klaar om meer te leren?
    Waar kan ik mijn geld terugkrijgen?
    Hoe kan ik mijn Skype abonnement opzeggen of wijzigen?
    Uw Microsoft-account sluiten

    machine vertaling

    BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door software voor machine vertaling (automatische vertaling) en niet door een menselijke vertaler. Zie dit artikel voor meer informatie. Skype gebruikt machine vertaling om ondersteunende artikelen beschikbaar te stellen en om een groter aantal talen te ondersteunen. Maar het vocabulaire van artikelen die automatisch zijn vertaald, kunnen fouten bevatten, zowel in de syntaxis als grammaticaal, net als fouten die de spreker van een vreemde taal maakt. Skype is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten of schade als gevolg van een slechte vertaling van de inhoud of het respectievelijke gebruik door onze klanten.

    Zie de oorspronkelijke Engelse tekst: FA142