Hoe kan ik mijn Skype-account sluiten?

Belangrijk: Als u uw Skype-account sluit, wachten we 60 dagen voordat we het permanent verwijderen, voor het geval u van gedachten verandert of nog iets moet ophalen voordat het weg is.

Voordat u uw Skype-account afsluit

1. Controleer of u niets belangrijks hebt achtergelaten.
      Als u uw Skype-account sluit, wordt het bijbehorende Microsoft-account eveneens gesloten en kunt u zich niet meer aanmelden bij andere producten of diensten van Microsoft die u gebruikt, zoals Xbox, OneDrive of Outlook.com. Bekijk meer informatie over hoe u uw account controleert en belangrijke zaken opslaat voordat u uw account afsluit.
    2. Maak al het geld in uw account op voordat u het sluit.
      Meld u aan bij uw account om de balans van uw Skype-tegoed te bekijken.
    3. Annuleer eventuele actieve abonnementen.
      Als Auto-opladen is ingeschakeld en u uw account opheft zonder eerst het abonnement op te zeggen, blijft opladen doorgaan totdat het account permanent is gesloten. Lees hoe u Auto-opladen uitschakelt.

Uw Skype-account sluiten

1. Ga hiervoor naar de pagina account sluiten. U moet zich misschien opnieuw aanmelden bij uw account.
    2. Verifieer dat u bent aangemeld bij het account dat u wilt sluiten en selecteer Verder.
    3. We nemen een checklist door om er zeker van te zijn dat u er klaar voor bent om uw account te sluiten.
    4. Kies in de keuzelijst Selecteer een reden de reden waarom u het account sluit.
    5. Selecteer Account markeren voor sluiting.

Nadat het Skype-account is gesloten

Uw account wordt na 60 dagen gesloten, maar u kunt op elk moment gedurende deze 60 dagen van gedachten veranderen. U hoeft u alleen maar opnieuw aan te melden bij uw account om de sluiting te annuleren.

Als u uw Skype-account sluit, wachten we 60 dagen voordat we het definitief verwijderen. Tijdens deze periode is uw account gemarkeerd voor sluiten maar bestaat het nog steeds.

Volg voor het verwijderen van individuele berichten of complete chats de stappen in dit artikel Hoe verwijder ik chatberichten in Skype?

Meld u aan bij uw account binnen 60 dagen nadat u het hebt gesloten. We annuleren de opzegging en alles is precies zoals u het hebt achtergelaten. Als het langer dan 60 dagen geleden is, kunnen we een verwijderd account niet opnieuw activeren.

Als het langer dan 60 dagen geleden is, kunnen we een verwijderd account niet opnieuw activeren.

Wilt u meer informatie?
    Waar kan ik een restitutie ontvangen?
    Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement?
    Uw Microsoft-account sluiten