Hoe kan ik mijn Skype-account sluiten?

1. Ga hiervoor naar de pagina account sluiten. U moet zich misschien opnieuw aanmelden bij uw account.
  2. Verifieer dat u bent aangemeld bij het account dat u wilt sluiten en selecteer Verder.
  3. We nemen een checklist door om er zeker van te zijn dat u er klaar voor bent om uw account te sluiten.
  4. Selecteer een reden uit het keuzemenu om uw account te sluiten.
  5. Selecteer Account markeren voor sluiting.

Belangrijk: Wanneer u ervoor kiest om uw Skype-account te sluiten wordt het gekoppelde Microsoft-account ook gesloten.

Uw account wordt na 60 dagen gesloten maar u kunt op elk moment gedurende deze 60 dagen van gedachten veranderen. U hoeft u alleen maar opnieuw aan te melden bij uw account om de sluiting te annuleren.

Wilt u meer informatie?
Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement?
Uw Microsoft-account sluiten