Skype Help

    Alle producten

    Kan ik Skype gebruiken zonder mijn Microsoft-account?

    Terug naar zoekresultaten

    Skype is een van een scala van diensten aan consumenten, die toegankelijk is via een Microsoft-account. Het is niet mogelijk om te scheiden van uw Skype-profiel van uw Microsoft-account.
    Als u uw Microsoft-account sluit, niet alleen niet kunnen zult aanmelden bij of het gebruik van Skype, u niet langer aanmelden bij andere Microsoft consumentenproducten of services zoals Outlook.com, Office Online, OneDrive, Xbox Live, of Windows.

    Voordat u uw Microsoft-account sluit, gaan we controleren of dat u belangrijk met betrekking tot Skype achter zijn niet verlaten:

    1. Log in om Skype.
    2. Volg de stappen in dit artikel om dit te controleren:
      • Belangrijke informatie, zoals bestanden en contactpersonen, wordt opgeslagen.
      • Het saldo van uw Skype-tegoed is gebruikt. Als uw account eenmaal is gesloten, kunt u het niet meer terugkrijgen.
      • Actieve abonnementen zijn geannuleerd, zodat u niet langer kosten in rekening worden gebracht. Als u uw account annuleren zonder eerst uw abonnement annuleren en Auto-aanvulling ingeschakeld hebt, blijft u in rekening worden gebracht totdat uw account binnen 60 dagen definitief gesloten. Lees hoe u Auto-opladen uitschakelt.
    U kunt uw Microsoft-account sluiten door de volgende stappen:
    1. Ga naar onze Microsoft account sluiting pagina. U moet zich misschien opnieuw aanmelden of uw wachtwoord verifiëren.
    2. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij het Microsoft-account dat u wilt sluiten en selecteer Volgende.
    3. Kies in de keuzelijst Selecteer een reden de reden waarom u het account sluit.
    4. Selecteer Account markeren voor sluiting.
    5. Uw Microsoft-account wordt gesloten binnen 60 dagen. We wachten 60 dagen voordat het definitief verwijderen van accounts als u van gedachten verandert of toegang wilt krijgen iets voordat het weg is. Kunt u uw gedachten een willekeurig moment tijdens de 60 dagen gewoon log in met de sluiting annuleren.

    Wanneer u uw Microsoft-account sluit, wachten we 60 dagen voordat het definitief te verwijderen. Tijdens deze periode is uw account gemarkeerd voor sluiten, maar bestaat het nog steeds. U kunt bepalen of uw profiel Skype zichtbaar in de directory zoekresultaten of suggesties is. Meer informatie over hoe u kunt niet deelnemen aan Skype directory zoekresultaten of suggesties in uw privacyinstellingen voor mobiel of desktop .

    Aanmelden bij uw Microsoft-account binnen 60 dagen na het sluiten. We annuleren de opzegging en alles is precies zoals u het hebt achtergelaten. Als het al meer dan 60 dagen, kan niet worden opgehaald een account die is verwijderd.

    Als het al meer dan 60 dagen, kan niet worden opgehaald een account die is verwijderd.


    Wilt u meer informatie?
    Waar kan ik een restitutie ontvangen?
    Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement?
    Uw Microsoft-account sluiten

    machine vertaling

    BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door software voor machine vertaling (automatische vertaling) en niet door een menselijke vertaler. Zie dit artikel voor meer informatie. Skype gebruikt machine vertaling om ondersteunende artikelen beschikbaar te stellen en om een groter aantal talen te ondersteunen. Maar het vocabulaire van artikelen die automatisch zijn vertaald, kunnen fouten bevatten, zowel in de syntaxis als grammaticaal, net als fouten die de spreker van een vreemde taal maakt. Skype is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten of schade als gevolg van een slechte vertaling van de inhoud of het respectievelijke gebruik door onze klanten.

    Zie de oorspronkelijke Engelse tekst: FA142

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.