Skype Help

    Alle producten

    Welke poorten moeten geopend zijn voor het gebruik van Skype voor Windows Desktop?

    Terug naar zoekresultaten

    De volgende poorten moeten geopend zijn in uw firewall, zodat Skype goed werkt:

    • 443/TCP
    • 3478-3481/UDP
    • 49152-65535/UDP + TCP

    Als uw firewall de toegang tot deze poorten beperkt, moet u uw firewall-instellingen bijwerken voordat u Skype kunt gebruiken.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.