Er is een probleem bij het downloaden van Skype voor Windows-bureaublad

Het is belangrijk om Skype alleen te downloaden van de Skype-website. Download Skype niet vanaf een andere site. Als u een installatiebestand voor Skype hebt gedownload, maar niet zeker weet of het afkomstig is van Skype, raden we u aan het bestand nog eens te downloaden vanaf de website.

U moet meteen bellen? Als u geen tijd hebt om onderstaande stappen te volgen, kunt u Skype voor Web (Bèta) gebruiken om direct vanuit uw browser te bellen of berichten te verzenden. U hoeft Skype niet te downloaden of installeren.

Skype voor Web nu starten.

Problemen met downloaden oplossen

Bekijk voordat u begint de Heartbeat blog om te zien hoe de Skype-producten en -functies momenteel functioneren. Als daar problemen gerapporteerd zijn, moet u af en toe op deze site kijken: we laten het u weten als we het probleem hebben opgelost.

Probeer Skype te downloaden met een andere browser.

Sluit alle toepassingen die gebruikmaken van internet (zoals het afspelen van muziek of video) en zorg dat er geen andere bestanden worden gedownload. Als u een draadloze verbinding gebruikt, moet u controleren of het signaal sterk genoeg is. Probeer het dan nog eens.

Zorg ervoor dat uw browser geen pop-upvensters blokkeert of voeg www.skype.com toe aan de lijst met uitzonderingen van pop-upblokkering.

Schakel tijdelijk de downloadbeheersoftware (zoals Download Accelerator) uit. U kunt de software opnieuw inschakelen nadat het downloaden van Skype is voltooid.

Schakel tijdelijk beveiligingssoftware, zoals een firewall of antivirusprogramma, uit. U kunt de software opnieuw inschakelen nadat het downloaden van Skype is voltooid.

Zorg ervoor dat u Skype naar een map op uw computer downloadt, niet een netwerkstation, dat mogelijk niet toegankelijk is.

Zorg ervoor dat u lees- en schrijftoegang hebt tot de map waarnaar Skype wordt gedownload. Als u niet zeker weet of u lees- en schrijftoegang tot een locatie hebt, slaat u de download op in de map Documenten of op het bureaublad.

Als u de bovenstaande adviezen hebt opgevolgd, maar nog steeds Skype niet kunt downloaden, kunt u proberen Skype op een andere computer te downloaden. Kopieer het installatiebestand vervolgens naar uw eigen computer.

Nadat u Skype hebt gedownload, kunt u het installatiebestand starten. Volg dan de instructies op het scherm. (Als u eerder al Skype hebt geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat de toepassing niet actief is voordat u de installatie start. De snelste manier om dit te doen is door met de rechtermuisknop op het Skype-pictogram inde systeembalk te klikken enAfsluitente selecteren.)

Problemen met aanmelden bij Skype?