Kan ik Skype voor Windows Desktop uitvoeren vanaf de opdrachtregel?

U kunt Skype voor Windows Desktop uitvoeren vanaf de opdrachtregel. Als u Skype bijvoorbeeld op de standaardlocatie hebt geïnstalleerd, typt u de volgende opdracht (inclusief aanhalingstekens):

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe"

U kunt ook de volgende argumenten opgeven:

Opdracht Beschrijving
    /nosplash Welkomstscherm niet weergegeven bij het starten van Skype.
    /minimized Skype wordt geminimaliseerd naar het systeemvak wanneer het wordt gestart.
    /callto:nameornumber De opgegeven Skype-naam of het telefoonnummer bellen.
    /shutdown Skype afsluiten.
    /secondary Hiermee kunt u een extra skype.exe-sessie starten.

De volgende opdracht sluit Skype bijvoorbeeld af:

"C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe /shutdown"