Kan ik mijn ongebruikte Skype-minuten meenemen naar de volgende maand?

Nee, als u een abonnement met een vaste belbundel hebt, worden de belminuten elke maand opnieuw ingesteld. Niet-gebruikte minuten worden niet meegenomen naar de volgende maand.

Ga naar de Koopgeschiedenis om uw actieve abonnementen te bekijken (mogelijk moet u zich aanmelden). Selecteer de naam van een abonnement om te zien hoeveel minuten u over hebt.

Als uw minuten op raken, moet u Skype-tegoed of een ander abonnement kopen om te kunnen blijven bellen.

Wilt u meer informatie?
    Wat zijn de verschillende soorten abonnementen en opties voor betalen-wat-u-gebruikt?
    Skype-naar-Skype gesprekken zijn overal ter wereld gratis