Kan ik mijn ongebruikte Skype-minuten meenemen naar de volgende maand?

Nee, als u een abonnement met een vaste belbundel hebt, worden de belminuten elke maand opnieuw ingesteld. Niet-gebruikte minuten worden niet meegenomen naar de volgende maand.

Ga naar de Koopgeschiedenis om uw actieve abonnementen te bekijken (mogelijk moet u zich aanmelden). Klik op de naam van een abonnement om te zien hoeveel minuten u over hebt.

U kunt nog steeds bellen, maar u moet wat Skype-krediet of een ander abonnement aanschaffen als de minuten op zijn.

Wilt u meer informatie?
Wat zijn de verschillende soorten abonnementen en opties voor betalen-wat-u-gebruikt?
Skype-naar-Skype gesprekken zijn overal ter wereld gratis