Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement?

Zorg ervoor dat u uw abonnement minimaal drie dagen voordat het wordt vernieuwd opzegt, om te voorkomen dat u weer voor een nieuwe periode moet betalen.

1. Meld u aan bij uw account en selecteer het abonnement dat u wilt annuleren.

2. Selecteer Abonnement annuleren.

3. Klik op Nee bedankt, ik wil toch opzeggen om de opzegging te bevestigen.

Als u een abonnement opzegt, blijft het actief tot de vervaldatum.

U kunt niet overschakelen naar een ander abonnement of uw abonnement omzetten in Skype-tegoed. U kunt wel altijd uw abonnement opzeggen en zoveel nieuwe abonnementen kopen als u wilt.

Wilt u meer informatie?
Kan ik korting krijgen op een Skype-abonnement of Skype-krediet?
Wat zijn de verschillende soorten abonnementen en opties voor betalen-wat-u-gebruikt?
Problemen met Skype-abonnementen oplossen