Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement?

Zorg ervoor dat u uw abonnement minimaal drie dagen voordat het wordt vernieuwd opzegt, om te voorkomen dat u weer voor een nieuwe periode moet betalen.

1. Meld u aan bij uw account en selecteer het abonnement dat u wilt annuleren.

2. Selecteer Abonnement annuleren.

Optie Abonnement annuleren
    3. Selecteer het keuzerondje naast uw reden voor het annuleren en selecteer vervolgens Abonnement annuleren om uw annulering te bevestigen.

reden voor annuleren van abonnement

Als u een abonnement opzegt, blijft het actief tot de vervaldatum.

U kunt niet overschakelen naar een ander abonnement of uw abonnement omzetten in Skype-tegoed. U kunt wel altijd uw abonnement opzeggen en zoveel nieuwe abonnementen kopen als u wilt.

Als u meerdere abonnementen hebt, gebruikt Skype deze in de volgende volgorde:

• Afhankelijk van het type abonnement: ongelimiteerde abonnementen worden eerst gebruikt en gelimiteerde abonnementen pas daarna.
    • Afhankelijk van de vervaldatum: minuten van een abonnement met de vroegste vervaldatum worden het eerst gebruikt.

Opmerking: Wanneer u overgaat op een nieuw abonnement, wordt de vorige geannuleerd en vervangen door de nieuwe zodra u alle minuten hebt gebruikt of de vervaldatum is verstreken.

Wilt u meer informatie?
    Kan ik korting krijgen op een Skype-abonnement of Skype-krediet?
    Wat zijn de verschillende soorten abonnementen en opties voor betalen-wat-u-gebruikt?
    Problemen met Skype-abonnementen oplossen