Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement?

Terug naar zoekresultaten

Skype-aankopen zijn op basis van abonnementen en worden automatisch verlengd tot u ze annuleert. Zorg ervoor dat u uw abonnement minimaal drie dagen voor de verlenging opzegt, om te voorkomen dat u voor een nieuwe periode moet betalen. In tegenstelling tot abonnementen, wordt Skype-tegoed alleen opnieuw in rekening gebracht als Auto-opladen is ingeschakeld in uw account.

Hoe beheer ik mijn Skype-abonnement?

Als u uw abonnement hebt gekocht op uw iPhone of iPad, kunt u het alleen rechtstreeks vanaf uw apparaat beheren.

In andere gevallen kunt u deze link gebruiken om toegang te krijgen tot uw Skype-accountprofielpagina en selecteer Beheren voor het abonnement dat u wilt annuleren. Hier kunt u uw abonnementen en de aankoopgeschiedenis bekijken of uw betalingsmethode wijzigen.

Opmerking: Als u de knop Beheren niet ziet, is het mogelijk dat u Skype-tegoed hebt in plaats van een abonnement. Skype-tegoed wordt alleen opnieuw in rekening gebracht als Auto-opladen is ingeschakeld in uw account.

manage Subscription button

Hoe annuleer ik mijn Skype-abonnement?

Als u uw abonnement hebt gekocht op uw iPhone of iPad, kunt u het alleen rechtstreeks vanaf uw apparaat beheren.

Zorg ervoor dat u uw abonnement minimaal drie dagen voor de verlenging opzegt, om te voorkomen dat u voor een nieuwe periode moet betalen.

Kan ik restitutie krijgen voor een geannuleerd Skype-abonnement? Abonnementen die niet zijn verlopen, komen mogelijk in aanmerking voor een restitutie. Bekijk het restitutiebeleid van Skype.

Hebt u problemen met het gebruik van uw Skype-abonnement? Probeer deze stappen voor het oplossen van problemen met Skype-abonnementen.

1. U kunt deze link gebruiken om toegang te krijgen tot uw Skype-accountprofielpagina en selecteer Beheren voor het abonnement dat u wilt annuleren. ............Opmerking: Als u de knop Beheren niet ziet, is het mogelijk dat u Skype-tegoed hebt in plaats van een abonnement. Skype-tegoed wordt alleen opnieuw in rekening gebracht als Auto-opladen is ingeschakeld in uw account.
    2. Selecteer Abonnement annuleren.Cancel subscription option
    3. Selecteer het keuzerondje naast uw reden voor annuleren en selecteer vervolgens Abonnement annuleren om uw annulering te bevestigen.subscription cancellation reason

Als u een abonnement opzegt, blijft het actief tot de vervaldatum.

Kan ik mijn Skype-abonnement wijzigen?

Nee, u kunt niet overschakelen naar een ander abonnement of uw abonnement omzetten in Skype-tegoed. U kunt uw abonnement echter wel opzeggen en een nieuw abonnement kopen.

Als u meerdere abonnementen hebt, gebruikt Skype deze in de volgende volgorde:

• Per type abonnement: ongelimiteerde abonnementen worden eerst gebruikt en gelimiteerde abonnementen pas daarna.
    • Per vervaldatum: abonnementen met de vroegste vervaldatum worden het eerst gebruikt.

Opmerking: Wanneer u een upgrade uitvoert naar een nieuw abonnement, wordt het vorige geannuleerd en vervangen door het nieuwe zodra u alle minuten hebt gebruikt of de vervaldatum is verstreken.

Kan ik restitutie krijgen voor een geannuleerd Skype-abonnement? Abonnementen die niet zijn verlopen, komen mogelijk in aanmerking voor een restitutie. Bekijk het restitutiebeleid van Skype.

Hoe meld ik een probleem bij Skype?

Hebt u problemen met het gebruik van uw Skype-abonnement? Probeer de stappen voor het oplossen van problemen met Skype-abonnementen.

Als deze stappen niet helpen, kunt u problemen rechtstreeks vanuit uw Skype-profiel melden:

1. Selecteer uw profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer Help en feedback.
    4. Selecteer Een probleem melden.

Wilt u meer informatie?Kan ik restitutie krijgen op een Skype-abonnement of Skype-tegoed?Wat zijn de verschillende soorten abonnementen en opties voor betalen-wat-u-gebruikt?Problemen met Skype-abonnementen oplossen