Hoe annuleer of wijzig ik mijn Skype-abonnement?

Zorg ervoor dat u uw abonnement minimaal drie dagen voordat het wordt vernieuwd opzegt, om te voorkomen dat u weer voor een nieuwe periode moet betalen.

1. Meld u aan bij uw account en selecteer het abonnement dat u wilt annuleren.

2. Selecteer Abonnement annuleren.

Optie Abonnement annuleren
  3. Selecteer het keuzerondje naast uw reden voor het annuleren en selecteer vervolgens Abonnement annuleren om uw annulering te bevestigen.

reden voor annuleren van abonnement

Als u een abonnement opzegt, blijft het actief tot de vervaldatum.

U kunt niet overschakelen naar een ander abonnement of uw abonnement omzetten in Skype-tegoed. U kunt wel altijd uw abonnement opzeggen en zoveel nieuwe abonnementen kopen als u wilt.

Wilt u meer informatie?
Kan ik korting krijgen op een Skype-abonnement of Skype-krediet?
Wat zijn de verschillende soorten abonnementen en opties voor betalen-wat-u-gebruikt?
Problemen met Skype-abonnementen oplossen