Wat is de Desktop-API?

De Desktop-API (voorheen bekend als de openbare API van Skype-Application Programming Interface) kunnen derden toepassingen om te communiceren met Skype.

Deze toepassingen kunnen hardwareproducten of software-applicaties, maar ze zijn allemaal gemaakt door ontwikkelaars die gebruik maken van de API van de Desktop, een tekstgebaseerde protocol, om te interageren met Skype-software. De Desktop-API is ontworpen vooral om ontwikkelaars te helpen beheren van aanroepen van buiten de Skype-toepassing.

Toepassingen die gebruikmaken van de API van Desktop zijn niet goedgekeurd, getest of ondersteund door Skype. Gebruik van de Desktop-API is gratis voor commercieel en niet-commercieel toepassingsontwikkeling, ervan uitgaande dat u zich houden aan de voorwaarden van de Gebruiksvoorwaarden van API.

Belangrijk: zoals meegedeeld in deze blog post, als gevolg van technologische verbeteringen we aan de Skype-ervaring kómen, sommige functies van de API zal stoppen met werken met Skype voor bureaublad. Bijvoorbeeld, zal bezorging van chatberichten met behulp van de API ophouden te werken. Echter, zullen we uitbreiden ondersteuning voor twee van de meest gebruikte functies-Bel opname en compatibiliteit met hardwareapparaten – totdat we bepalen alternatieve opties of met pensioen gaan de huidige oplossing.

Alle kerneigenschappen Skype heeft geen invloed op deze veranderingen in de Desktop-API, en uw Skype voor desktop-clients zal blijven worden ondersteund als we release nieuwe functies en verbeteringen om te verbeteren uw ervaringen via Skype.