Hoe kies ik tijdens een gesprek een doorkiesnummer?

Terug naar zoekresultaten

Tijdens een gesprek een doorkiesnummer kiezen of een cijfer of teken zoals # (hekje) invoeren op een automatisch telefoonsysteem:

1. Klik tijdens het gesprek op het pictogram Nummertoetsen in de gespreksbalk. Mogelijk moet u uw muis verplaatsen om de gespreksbalk zichtbaar te maken.
    2. Gebruik de nummertoetsen on het toestelnummer of tekens te kiezen.