Wie kan een Skype-spraakbericht voor mij achterlaten?

Uw privé-instellingen bepalen wie voor u een spraakbericht kan achterlaten. Als u uw privacy zo instelt dat alleen personen die u kent u kunnen bellen, kunnen alleen deze personen voicemail achterlaten. Als u uw instellingen zo hebt ingesteld dat iedereen u kan bellen, kan iedereen een voicemail achterlaten.

Om uw privé-instellingen te wijzigen, selecteert u Skype > Privacy vanuit de menubalk (Skype > Voorkeuren op een Mac). Selecteer onder Oproepen toestaan van, iedereen of alleen contactpersonen.

Meer informatie over uw privé-instellingen beheren.