Wie kan een voicemail voor mij achterlaten?

Als u voicemail hebt geactiveerd, bepalen uw privacyinstellingen wie voor u een voicemail kan achterlaten. Als u uw privacy zo instelt dat alleen personen die u kent u kunnen bellen, kunnen alleen deze personen voicemail achterlaten. Als u uw instellingen zo hebt ingesteld dat iedereen u kan bellen, kan iedereen een voicemail achterlaten.

Privacy-instellingen weergeven of wijzigen:

1. Klik in Skype op Skype> Privacy....

2. Selecteer onder Gesprekken accepteren van... de optie iedereen of alleen mijn contactpersonen.

3. Klik vervolgens rechtsonder in het venster op Opslaan.