Hoe bel ik gratis nummers (zoals nummers die beginnen met +1 800, +1 866 en +1 877)?

In de volgende landen worden de volgende nummers ondersteund; gebruikers kunnen deze nummers gratis bellen. We doen ons best ook gratis nummers in andere landen in deze lijst op te nemen.

Frankrijk: +33 800, +33 805, +33 809
Polen: +48 800
Verenigd Koninkrijk: +44 500, +44 800, +44 808
Verenigde Staten: +1 800, +1 866, +1 877, +1 888
Taiwan: +886 80

Voor het bellen van deze nummers hebt u zelfs geen Skypetegoed nodig. Voor hulp bij het kiezen van een nummer gaat u naar onze gebruikershandleidingen.