Skype Help

    Alle producten

    Hoe deactiveer ik nummerweergave?

    Terug naar zoekresultaten

    Nummerweergave deactiveren:

    1. Meld u aan bij uw account.
    2. Klik in de sectie voor het beheren van functies op Nummerweergave
      . Als deze koppeling niet wordt weergegeven, gaat u naar de pagina met instellingen voor nummerweergave om te verzekeren dat de koppeling wordt weergegeven.
    3. Klik op Nummerweergave deactiveren.
      Er wordt nu geen nummer weergegeven wanneer u mobiele of vaste nummers belt via Skype.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.