Help Windows Desktop

Hoe deactiveer ik nummerweergave?

Nummerweergave deactiveren:

  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik in de sectie voor het beheren van functies op Nummerweergave
    . Als deze koppeling niet wordt weergegeven, gaat u naar de pagina met instellingen voor nummerweergave om te verzekeren dat de koppeling wordt weergegeven.
  3. Klik op Nummerweergave deactiveren.
    Er wordt nu geen nummer weergegeven wanneer u mobiele of vaste nummers belt via Skype.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Nummerweergave" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag