Hoe wijzig ik de instellingen voor nummerweergave?

De instellingen voor nummerweergave wijzigen:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik in de sectie Functies beheren op Nummerweergave.
  3. Schakel nummerweergave aan of uit met de schakelaar aan de linkerkant van het scherm.
  4. Klik naast het telefoonnummer op Bewerken om uw nummerweergave te wijzigen.

Om uw nummerweergave te wijzigen in een eerder gebruikt Skype-nummer of mobiel nummer, selecteert u het nummer in de vervolgkeuzelijst en klikt u op Instellingen opslaan.

Als u een nieuw mobiel nummer wilt gebruiken als nummerweergave:

1. Klik op Nieuw nummer toevoegen.
  2. Selecteer uw land in de vervolgkeuzelijst.
  3. Voer uw mobiele telefoonnummer in het tekstvak in en klik op Nummer verifiëren.
  4. U ontvangt op uw telefoon een sms-bericht met een bevestigingscode. Voer deze code in het weergegeven veld in.
  5. Klik op Bevestigen.
  6. Als u de code juist hebt ingevoerd, ziet u een bevestiging en wordt de nummerweergave binnen 24 uur geactiveerd.

Het duurt maximaal 24 uur voor de nummerweergave wordt geactiveerd. U ontvangt een sms-bericht waarin wordt bevestigd dat de nummerweergave op het punt staat geactiveerd te worden.

Als nummerweergave niet werkt, is dat misschien niet beschikbaar in uw land of wordt dat momenteel niet ondersteund door de plaatselijke telecomprovider van het land dat u belt.

Meer informatie over nummerweergave wanneer u belt via Skype.