Hoe kan ik testen of mijn geluid het doet in Skype (hoe voer ik een Echo-testgesprek)?

Om te controleren of uw geluid en microfoon het doen in Skype, kunt u een testgesprek voeren met onze vriendelijke assistent Echo. Zij vraagt u om een bericht op te nemen, dat vervolgens wordt afgespeeld, zodat u onmiddellijk weet of uw geluid het doet.

1. Zoek naar Echo/geluidstestservice.
  2. Bel Echo en volg haar instructies.

Als u de stem van Echo heeft en uw opgenomen bericht heeft gehoord, dan werken uw geluid en microfoon prima en kunt u aan de slag.

Laten we uw luidsprekers of hoofdtelefoon eens controleren...

Als u de ingebouwde luidsprekers en microfoon van uw apparaat gebruikt, hoeft u niets aan te sluiten, maar als u een aparte microfoon, aparte luidsprekers of een headset gebruikt, controleert u of ze zijn aangesloten en ingeschakeld.

Heeft u hier hulp bij nodig? Zie onze handleiding voor het aansluiten van een headset, microfoon en luidsprekers.

Laten we de instellingen van uw microfoon controleren...

Raadpleeg onze handleiding voor het oplossen van problemen met de microfoon.

Als u het opgenomen bericht kunt horen, doen uw geluid en uw microfoon het goed.

Er kan een probleem zijn met de verbinding of het afspeelapparaat van uw gesprekspartner. Vraag of ze een Echo-testgesprek willen voeren of laat ze onze handleiding voor het oplossen van problemen met luidsprekers of hoofdtelefoon raadplegen.