Moet ik een bètarelease van Skype gebruiken?

Bètareleases bevatten onze nieuwste functies, en zijn een fantastische manier om nieuwe versies van onze software uit te proberen voordat ze officieel worden vrijgegeven. Voor ons is het ook een geweldige manier om feedback te krijgen over wat mensen van onze software vinden.

We voeren uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat bètareleases werken zoals verwacht, en hebben er vertrouwen in dat u geen ernstige problemen zult ondervinden bij het gebruik ervan. Denk er echter aan dat bètareleases een werk in uitvoering zijn, en wellicht niet zo goed werken als officiële releases.

We hebben er alle begrip voor dat sommige mensen liever geen bètasoftware gebruiken. Als u de voorkeur geeft aan de nieuwste officiële release van Skype, kunt u deze hier vinden.