Hoe kan ik verschillende gesprekken naast elkaar bekijken?

U kunt chatgesprekken naast elkaar bekijken in afzonderlijke vensters. Dit werkt zo:

1. Meld u aan bij Skype.
    2. Klik in de menubalk op Beeld.
    3. Selecteer Compacte weergave.

Telkens wanneer u op een contactpersoon dubbelklikt om een nieuw gesprek met hem of haar te starten, wordt het gesprek in een afzonderlijk venster geopend. U kunt het formaat van elk venster wijzigen en het op uw scherm plaatsen waar u wilt, zodat u de vensters kunt organiseren zoals u dat het best uitkomt.

Als u weer terug wilt gaan naar de standaardweergave, klikt u in de menubalk op Beeld en selecteert u Standaardweergave.