Help Windows Desktop

Welk nummer ziet de persoon die ik bel als ik via Skype bel?

Als u een Skype-contactpersoon belt, wordt uw Skypenaam getoond aan de persoon die u belt.

Als u een mobiel of vast nummer belt, wordt er geen nummer weergegeven op de telefoon van degene die u belt, tenzij u nummerweergave hebt ingesteld.

Meer informatie over het instellen van nummerweergave.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Nummerweergave" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag